Med ett stort sortiment av plans, plåt, tråd, rör och investeringstackor kan vi erbjuda dig ett komplett sortiment för alla typer av arbeten i ädelmetall.

Material för guld- och silvermide

NSG förser smeder med ädla metaller, halvfabrikat, tillbehör och verktyg av högsta kvalitet! 

Ädelmetaller

Med vårt stora sortiment av plans, plåt, tråd och rör kan vi erbjuda dig som kund ett komplett sortiment för alla arbeten i ädelmetall.

Halvfabrikat

NSG har ett stort sortiment av halvfabrikat. Allt från kedjor på löpmeter, fattningar, örmekaniker till dobbar, springringar, karbinhakar med mera. 


Samtliga produkter finns normalt i lager för omgående leverans. Kika gärna i vår katalog. Skulle du mot förmodan inte hitta det du sökte, är du mer än välkommen att kontakta oss!

Köp investeringsguld

Våra investeringsprodukter består av tackor i guld, silver, platina och palladium och kommer från ett av Europas äldsta affeneri C.Hafner i Pforzheim. Både privatpersoner och företag kan investera i guld och andra ädelmetaller. Läs mer om våra investeringsprodukter här.


Ädelmetaller för industriapplikationer

Vi erbjuder avancerade formgivnings- och ytbehandlingsprodukter till kunder inom många olika områden. Planglas, optik, medicinteknik, sensorteknik, flytindustrin, högfrekvensteknik, finmekanik och elektronik är några exempel på kunder inom industrigrenen av vår verksamhet. Läs mer och se vårt utbud här.

Kontakta oss!

Kontakta oss!