Blue Circle är ett initiativ skapat av NSG Sweden för att tydliggöra det hållbarhetstänk som genomsyrar företaget.


Vad är Blue Circle?

Vi som företag har i decennier arbetat med att öka förståelsen för återvunna ädelmetaller, och vi har hjälpt tusentals personer och företag att bli bättre på att återvinna. NSG har genom åren på ett eller annat sätt donerat miljoner i, framför allt, branschstärkande projekt. Men även till forskning och insatser för en bättre värld.

Vi brinner för att bygga långa relationer och partnerskap. Blue Circle ger er nu möjligheten att tillsammans med NSG, stärka den nordiska guldsmedsbranschen. Tillsammans kommer vi kunna göra större skillnad.Varför startades Blue Circle?

Vi på NSG ser en guldsmedsbransch som har en stark tradition, en kraft och en historia som många gånger saknar motstycke. Men vi ser också en bransch som redan innan pandemin drabbats hårt av höga guldpriser, en ständigt ökande medelålder och en, i vissa fall, brist på kunskapsöverföring.

Vi vill med Blue Circle på ett snabbt och smidigt sätt bistå där det finns behov och där det kan finnas möjligheter att förändra och förbättra med små till medelstora resurser. Det kommer naturligtvis finnas möjlighet för fler att ta del av detta, vilket i sin tur kommer att ge möjlighet till att fler kommer in i denna anrika bransch.

Ingen kan göra allt men alla kan göra något


Partner eller sponsor till Blue Circle?

Att gå med som en partner i Blue Circle innebär att man stödjer branschen och i gengäld får man också exponering av sitt företag på en mängd olika plattformar. Om man har möjligheten att stötta i form av att bli ”Premium partner” kommer man få ut mest förmåner, som t.ex. sponsrade inlägg i sociala medier, artikel på Aurum Forum samt synas i NSGs utskick som går ut till tusentals kunder per år.

Det finns också en valmöjlighet att endast sponsra det här ändamålet och man kommer då synas med namn/logotyp på lite olika platser, (där man självklart syns också om man går med som partner).Hur stödjer man Blue Circle?

Vill du hjälpa till att stödja Blue Circle som sponsor eller som partner så gör du det enklast genom att kontakta oss på bluecircle@nsg.se

Hur ansöker man om stöd från Blue Circle?

Känner du att du kan behöva någon form av hjälp av Blue Circle så gör du bäst i att mejla bluecircle@nsg.se. Det behöver inte vara monetära bistånd utan det kan vara allmänna frågor om branschen eller stöd i annan form.


_______________________________________________________________________________________________

 

Våra partners