Välkommen till en av Nordens största aktörer inom affinering av ädelmetaller. Leverantör till guldsmeder, industri och investerare.

Sedan starten 1994 har NSG varit en pålitlig och flexibel leverantör av ädelmetaller och tillbehör till guld-och silversmeder. Det har lett till att vi idag blivit en helhetsleverantör för återvinning av ädelmetaller, guldsmide, investering och industri.

Tack vare att NSG har utvecklats och formats av flera generationer, utgör vi ett team med en väl avvägd blandning av gedigen erfarenhet och innovativt driv.


Välkommen att läsa mer om oss!

Ett hantverk att bevara

Vi delar din passion för hantverk och tradition! Med ett stort engagemang jobbar NSG tillsammans med våra kunder för att bevara yrkets tradition och roll på marknaden. Samtidigt som vi ständigt har miljön i fokus.

Kontakta oss

Guldalliansen

Detta initiativ startades av NSG för att samla de skickligaste guldsmederna i landet. För att få kvala in som medlem i Guldalliansen måste du bland annat ha minst fem års dokumenterad erfarenhet från guldsmedsbranschen, samt strävar efter att alltid arbeta med återvunna och konfliktfria ädelmetaller.

Aurumforum

NSG:s vision med Aurumforum är att fungera som en inspirerande informationskälla för alla som är intresserade av smyckesbranschen. Aurumforum ska verka för att främja den nordiska guldsmedsbranschen och öka kunskapen hos allmänheten kring yrket, smycken och tekniken.

Plattformen består idag både av webbsidan i bloggformat samt det uppskattade magasinet som kommer ut två gånger per år.

”NSG har som leverantör till guldsmeder på ett föredömligt sätt stöttat projekt som verkat för yrkets höjande. Att villigt ställa upp och samarbeta för allas bästa är mycket hedervärt.”

– Stig Granlund

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.