NSG - Leverantör av guld och ädelmetaller

Välkommen till en av Nordens största aktörer inom affinering av ädelmetaller. Med över 25 år i branschen är NSG en pålitlig leverantör till guldsmeder, industri och investerare.

Leverantör av ädelmetaller till guldsmide

På NSG vill vi bidra till en hållbar ädelmetallbransch. Därför jobbar vi tillsammans med våra kunder för att bevara yrkets tradition och roll på marknaden, med miljön och återvinning i fokus. Våra ädelmetaller utvinns uteslutande från sekundärt material. Läs mer om våra produkter här.

Guldalliansen - ett förbund av guldsmeder som värnar om guldsmedsyrket som startades av NSG 2012. Idag har vi över 60 medlemmar runt hela Sverige som alla står för hantverksskicklighet, design och hållbarhet. Besök Guldalliansen.

Investera i guld och silver

Att investera i guld och ädelmetaller ska vara enkelt. Alla våra guldtackor har Good Delivery status, vilket innebär att de utfärdas av London Bullion Market Association. LBMA är ett oberoende organ vars uppgift är att granska utvinning, tillverkning och handel med ädelmetaller. Vi hjälper våra kunder att enkelt och säkert köpa investeringsguld. Läs mer här.

Ädelmetaller för industriellt bruk

Vi erbjuder processindustrin ett stort utbud av högkvalitativa ädelmetallprodukter. Allt från targets, rondeller, trådar, rör med olika tvärsnitt och en mängd olika legeringar och dimensioner. Alla produkter har genomgått stora kvalitetskontroller avseende mått och ytfinish. Läs mer om våra industriprodukter här.

Återvinning - Vi renar dina ädelmetaller

Till NSG kan du tryggt och säkert lämna in ditt material för affinering. Vi tar emot allt från exempelvis metallskrot så som filspån, klipp från stansning, metallskrot från gjutning och gamla smycken, till tandguld och vätskor från industriella processer. Kontakta oss för mer information

Bra service, trevlig och kunnig personal samt snabba leveranser. Allt för att underlätta min guldsmidande vardag.

– Guldsmedjan i Umeå

NSG är utan tvekan vår mest trogna partner i Sverige. Snabb leverans, hög kvalitet, bred kunskap, och ett tydligt fokus på att göra vårt jobb så smidigt som möjligt är det som gör att vi helst handlar av NSG. Att kunna lita på en leverantör året om är väldigt viktigt för oss guldsmeder som jobbar i en bransch där helgdagar ofta faller samman med våra arbetstoppar. NSG är i alla lägen vårt förstahandsalternativ!

– Paula Lindgren & Daniel Sköld - Paula Lindgren Hunting Jewelry

Snabbt, trevligt, kunnigt och prisvärt! Webbshoppen är suverän!

- Guldsmedjan på Lyxxa HBG

Visst var det lite pirrigt den dagen jag skulle åka ut till NSG som ligger i ett industriområde i Stockholms södra förorter och hämta min leverans av guldtackor för vidare leverans till bankfack. Men inget kunde ha känts tryggare när jag väl kom dit. Ordning, reda, trygghet och vänlighet är vad jag upplevde vid mitt besök hos NSG - det blir säkert fler besök.

– Frank Hollingworth