Välkommen till en av Nordens största aktörer inom affinering av ädelmetaller. Med över 25 år i branschen är NSG en pålitlig leverantör till guldsmeder, industri och investerare.

Sedan starten 1994 har NSG varit en pålitlig och flexibel leverantör av ädelmetaller och tillbehör till guld-och silversmeder. Det har lett till att vi idag blivit en helhetsleverantör för återvinning av ädelmetaller, guldsmide, investering och industri.

Tack vare att NSG har utvecklats och formats av flera generationer, utgör vi ett team med en väl avvägd blandning av gedigen erfarenhet och innovativt driv.


Välkommen att läsa mer om oss!

Med passion för hantverk och tradition!

På NSG vill vi bidra till en hållbar ädelmetallbransch. Därför jobbar vi tillsammans med våra kunder för att bevara yrkets tradition och roll på marknaden, med miljön och återvinning i fokus. Våra ädelmetaller utvinns uteslutande från sekundärt material. I NSGs egna högteknologiska laboratorium utför vi senare ädelmetallanalyser innan det skickas på affinering hos vår LBMA-certifierade samarbetspartner C.Hafner.

Vi renar dina ädelmetaller

Till NSG kan du tryggt och säkert lämna in ditt material för affinering. Vi tar emot allt från exempelvis metallskrot så som filspån, klipp från stansning, metallskrot från gjutning och gamla smycken, till tandguld och vätskor från industriella produkter.

Beställ en skrotburk helt kostnadsfritt redan idag!


NSG har som leverantör till guldsmeder på ett föredömligt sätt stöttat projekt som verkat för yrkets höjande. Att villigt ställa upp och samarbeta för allas bästa är mycket hedervärt.

– Stig Granlund, Atelier Ajour