NSG - Leverantör av guld och ädelmetaller

Välkommen till en av Nordens största aktörer inom affinering av ädelmetaller. Med över 25 år i branschen är NSG en pålitlig leverantör till guldsmeder, industri och investerare.

Leverantör av ädelmetaller till guldsmide

På NSG vill vi bidra till en hållbar ädelmetallbransch. Därför jobbar vi tillsammans med våra kunder för att bevara yrkets tradition och roll på marknaden, med miljön och återvinning i fokus. Våra ädelmetaller utvinns uteslutande från sekundärt material. Läs mer om våra produkter här.

Guldalliansen - ett förbund av guldsmeder som värnar om guldsmedsyrket som startades av NSG 2012. Idag har vi över 80 medlemmar runt hela Sverige som alla står för hantverksskicklighet, design och hållbarhet. Besök Guldalliansen.

Investera i guld och silver

Att investera i guld och ädelmetaller ska vara enkelt. Alla våra guldtackor har Good Delivery status, vilket innebär att de utfärdas av London Bullion Market Association. LBMA är ett oberoende organ vars uppgift är att granska utvinning, tillverkning och handel med ädelmetaller. Vi hjälper våra kunder att enkelt och säkert köpa investeringsguld. Läs mer här.

Ädelmetaller för industriellt bruk

Vi erbjuder processindustrin ett stort utbud av högkvalitativa ädelmetallprodukter. Allt från targets, rondeller, trådar, rör med olika tvärsnitt och en mängd olika legeringar och dimensioner. Alla produkter har genomgått stora kvalitetskontroller avseende mått och ytfinish. Läs mer om våra industriprodukter här.

Återvinning - Vi renar dina ädelmetaller

Till NSG kan du tryggt och säkert lämna in ditt material för affinering. Vi tar emot allt från exempelvis metallskrot så som filspån, klipp från stansning, metallskrot från gjutning och gamla smycken, till tandguld och vätskor från industriella produkter. Kontakta oss för mer information

NSG har som leverantör till guldsmeder på ett föredömligt sätt stöttat projekt som verkat för yrkets höjande. Att villigt ställa upp och samarbeta för allas bästa är mycket hedervärt.

– Stig Granlund, Atelier Ajour